Find dit foretrukne
spisested i Ribe

En uforglemmelig madoplevelse

Ribe er en by, hvor du allerede ved ankomst kan mærke historiens vingesus. Selve byens historie strækker sig tilbage til et sted i den tidligste vikingetid mellem år 704 og 710 og er dermed Danmarks og Nordens ældste by.

Når du går en tur i Ribes unikke bykerne, mærker du hurtigt denne historie og helt særlige atmosfære. De snørklede brostensbelagte gader, skæve bindingsværkshuse med synlige tegn på slid og tidens tand, smukke bygninger som eksempelvis den imponerende domkirke og Danmarks første rådhus. Det er blot nogle af de unikke ting, Ribe har at byde på, og som du har mulighed for at opleve.

Dertil kan tilføjes en lang række unikke og hyggelige caféer, restauranter og spisesteder i Ribes hjerte. Der er nok at vælge imellem og garanteret også det rette spisested i Ribe til dig.

Jacob A – et spisested i Ribe med atmosfære og hygge

En by med en historie

Midt på det smukke domkirketorv ligger restauranten Jacob A. Her kan du ved udendørsservering sidder med fødderne på de skæve brosten og nyde synet af den imponerende domkirke. Du kan endda være heldig at fange kirkens smukke klokkespil spille ”Dronning Dagmar ligger i Ribe syg” eller ”Den yndigste rose er fundet” til din mad.

Går du indenfor, havner du i en hyggelig retrostemning, hvor du helt automatisk føres tilbage i tiden og havner i en amerikansk diner. Her emmer restauranten af hygge og atmosfære til din saftige steak, vegetarburger eller lækre oksemørbrad. Der er noget for enhver smag på menuen, uanset om du er til burger med flammegrillet bøf eller en lækker vegetarret.

Jacob A er med rette en af Ribes mest autentiske og unikke spisesteder.

Jacob A i fornyet form

Ny og forbedret

Ribes restaurant Jacob A går langt tilbage, men i løbet af det seneste år har restauranten gennemgået en række fornyelser, der har fået stor betydning. Hele atmosfæren har fået en tak op med sin retrostil, ligesom menukortet også har gennemgået en fornyelse. De gamle, velkendte retter er der stadig, men nu i forbedret form. Kvaliteten har på alle fronter fået et nøk opad, hvorfor restauranten nu mere end nogensinde placerer sig solidt iblandt Ribes mange gode spisesteder.

Tag en tur gennem Ribes smukke gader og mærk historien i byen. Når sindet er træt ovenpå de mange indtryk og oplevelser, står personalet hos Jacob A klar til at byde dig velkommen med duften af steak og flammegrillede bøffer på Torvet 7, lige op af Ribes domkirke.